IK BEN NIEUW OP DE WONINGMARKT

IK BEN EEN STARTER

wij zijn goed

in wat we doen

Begeleiding

Voordat u een woning gaat aankopen laat u zich eerst goed informeren over wat uw financiële (on)mogelijkheden zijn. Het blijkt dat de informatie op internet vaak niet correct of niet passend is. Dus laat u niet verrassen en laat u door ons informeren.

Bij het HypotheekHuys krijgt u onafhankelijk hypotheekadvies. We zijn verbonden met onze klanten en op geen enkele manier gebonden aan geldverstrekkers. Zo heeft u bij ons de breedst mogelijke keuze. Wij vergelijken alle banken. Ook uw eigen bank. Na vergelijking selecteren we de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten.

Wij geven u de extra aandacht die u van ons verwacht.

maak kennis met onze

specialisten

mg_1390

Wim Harlaar

Zoals reeds bij vele inwoners in de regio Tiel en Neder Betuwe bekend, is hij de specialist bij bemiddeling van hypotheken en verzekeringen en is hij erkend SEH Hypotheekadviseur. Sinds januari 2007 is dit een beschermde titel onder toezicht van de Autoriteit financiele diensten.
Hij kan u samen met zijn team de toegang geven tot een groot aantal banken en verzekeraars. Dit verschaft u de mogelijkheid tot een aantrekkelijke hypotheek met een lage rente en goede voorwaarden.
mg_1422

Martin van Manen

Een veel gehoorde wens van klanten is een aanspreekpunt voor allerlei vragen of dit voor schadeverzekeringen is of voor een hypotheekvraag. Mijn doelstelling is dan ook om alle deze vragen te kunnen beantwoorden, maar dat niet alleen. Dit tevens in begrijpelijke taal te verwoorden en mijn klanten te laten zien wat bepaalde risico’s met zich meebrengen in hun netto woonlast. Zodat er een goede balans opgemaakt kan worden voor veel woonplezier en financieel lekker kunnen leven.
Vanuit mijn opleiding hypothecair planner is het dan ook prettig om dit naar cijfers en feiten te kunnen verwoorden. Zodat de klant en ik weten waar we een juiste keuze uit kunnen maken.

u wilt bij ons aan de slag? bekijk onze

vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures. Denkt u toch dat u een verrijking bent voor ons team? De ontbrekende link in ons ruime aanbod? Twijfel dan vooral niet en neem contact met ons op.

U wilt hypotheekadvies op maat?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak